نوشته شده توسط : مهسا

طرز تهیه کیک گلابی و زنجبیل با یک فنجان چای داغ 



طرز تهیه کیک گلابی و زنجبیل,درست کردن کیک گلابی و زنجبیل

کیک گلابی و زنجبیل مناسب صرف با چای است


کیک گلابی و زنجبیل مناسب صرف با چای است. می توانید آن را به همراه خامه به عنوان یک دسر مطبوع میل نمایید. این کیک با یک فنجان چای داغ خیلی می چسبد.

مواد لازم کیک گلابی و زنجبیل :

کره نرم شده 300 گرم
 شکر دانه ریز 175 گرم
 آرد بکینگ پودر دار 175 گرم
پودر زنجبیل 3 قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده 3 عدد
گلابی پوست کنده دانه گرفته و باریک خرد شده 450 گرم
شکر قهوه ای نرم 1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه کیک گلابی و زنجبیل :
کف یک قالب کیک گود به قطر 20 سانتیمتر را کمی چرب نمایید و یک کاغذ روغنی بیاندازید.

با یک همزن برقی، 175 گرم از کره را با شکر، آرد، زنجبیل و تخم مرغ ها بزنید و خوب ترکیب نمایید تا به شکل خمیر یکدست و سفتی در بیاید.

با قاشق مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را صاف و یکنواخت نمایید.

برش های گلابی را روی مایه ی کیک بچینید. شکر قهوه ای را روی آن ها بپاشید و باقی کره را تکه تکه روی آن ها قرار دهید.

کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود و وقتی آن را با دست می فشارید حالت ارتجاعی داشته و سر جای خود برگردد.

در صورت تمایل، کیک گلابی و زنجبیل را گرم به همراه بستنی یا خامه سرو نمایید.

توصیه سرآشپز:
شما می توانید در طرز تهیه کیک گلابی و زنجبیل سیب را جایگزین گلابی نمایید.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه کیک گلابی و زنجبیل با یک فنجان چای داغ ،طرز تهیه کیک گلابی و زنجبیل،تهیه کیک گلابی و زنجبیل، ,
:: بازدید از این مطلب : 263
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 

طرز تهیه چیز کیک آلبالویی 



چیز کیک آلبالویی,درست کردن چیز کیک آلبالویی


این چیز کیک آلبالویی با پایه بیسکویت است.

_ برای لایه زیرین چیز کیک به  250 گرم بیسکویت پودر شده شکلاتی و 125 گرم کره ذوب شده نیاز داریم.
بیسکویت ها را در غذاساز پودر کنید و به همراه کره ذوب شده مخلوط کنید تا پایه چیز کیک را به ما بدهد، در قالب کمربندی ریخته و با پشت یک قاشق صاف کنید، (در صورت نبود قالب کمربندی می توان کف یک قالب گرد ساده را کیسه فریزر پهن کنید) 

_ برای لایه دوم و میانی نیازبه 400 گرم، پنیر خامه ای و300 گرم، خامه فرم گرفته و50 گرم شکرداریم.
خامه فرم گرفته قنادی را با پنیر خامه ای و شکر با همزن بزنید تا کرم لطیفی به شما بدهد، نصف کرم را روی پایه بیسکویتی چیزکیک می ریزیم و صاف می کنیم.

_ برای لایه سوم 300 گرم آلبالو پوره شده ( هسته های آلبالو را جدا کرده و داخل مخلوط کن ریخته و میکس کنید ) را به همراه 125 گرم شکر و1 قاشق سوپخوری آبلیمو و ¼ پیمانه آب در یک قابلمه روی حرارت قرار دهید تا کمی قوام بیاید و آب آن جمع شود، سپس خاموش کنید و دو قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را به آن بیفزایید، نصف این مایه را روی کرم پهن کنید.

_ لایه چهارم را از مواد کرمی مجدد بریزید و لایه آخر را نیز دوباره از مایه آلبالو پوره شده ،روی مایه کرمی بریزید.

چیز کیک آلبالویی,درست کردن چیز کیک آلبالویی

 



:: برچسب‌ها: طرز تهیه چیز کیک آلبالویی ،تهیه چیز کیک آلبالویی ،چیز کیک آلبالویی ، ,
:: بازدید از این مطلب : 268
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

طرز تهیه کیک موز شکلاتی 



کیک موز شکلاتی,تهیه کیک موز شکلاتی


کیک موز کیکی خوشمزه برای یک جشن تولد یا حتی دسری مناسب برای یک عصرانه است .

آماده سازی : 15 دقیقه  
پخت : 45 دقیقه  

مواد لازم :

آرد 1 و 1/2 پیمانه
 تخم مرغ  1 عدد
 موز پوره شده  1 عدد
 شکر 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری
پودر کاکائو 1 قاشق مربا خوری
شکلات چیپسی 1/3 پیمانه
روغن 3/4 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه

 

طرز تهیه : 
ابتدا شکر و روغن را زده تا سفید شود بعد تخم مرغ ، بیکینگ پودر، وانیل ، موز له شده را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .

آرد و بیکینگ پودر را الک میکنیم کم کم به مواد افزوده و بعد شیر را میریزیم خوب مخلوط میکنیم.

کمی از مخلوط را برداشته به آن کاکائو را اضافه میکنیم و هم میزنیم قالب  را چرب و آرد پاشی کرده کمی از مواد سفید بعد مواد کاکائو را میریزیم .

به همین صورت تا مواد تمام شود و سپس در فر با حرارت 180به مدت 45 دقیقه می پزیم .



:: برچسب‌ها: طرز تهیه کیک موز شکلاتی ، تهیه کیک موز شکلاتی ،کیک موز شکلاتی ، ,
:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج 



تهیه کاپ کیک سیب و هویج, مواد لازم برای کاپ کیک سیب و هویج

با نحوه پخت کاپ کیک سیب و هویج با رویه خامه آشنا شوید


مواد لازم برای کاپ کیک سیب و هویج :

 آرد همه کاره ۲ فنجان
 شکر یک و نیم فنجان (۱۵۰ گرم)
 جوش شیرین ۲ قاشق چایخوری
 بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
دارچین یک و نیم قاشق چایخوری
پودر جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری
پودر میخک صدپر یک هشتم قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
روغن (روغن زیتون یا کانولا) ۱ فنجان
تخم مرغ (زده شده) ۴ عدد
هویج رنده شده یک و نیم فنجان
سیب ترش رنده شده یک و نیم فنجان
گردوی خرد شده ۱ فنجان
پودر نارگیل یک چهارم فنجان


مواد لازم برای تهیه رویه خامه ای کیک:

 پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم
 کره بدون نمک ۴ قاشق غذاخوری
 عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
 پودر قند ۲ فنجان


طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج :
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده و یک توری فلزی را در وسط آن قرار دهید.

در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، جوش شیرین، بکینگ پودر، دارچین، میخک صدپر، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کنید.

روغن و تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید، بعد هویج، سیب، گردو و پودر نارگیل را اضافه کنید.

کاپ کیک سیب و هویج,پخت کاپ کیک سیب و هویج

در ظرفی آرد، شکر، جوش شیرین، بکینگ پودر، دارچین، میخک صدپر، جوز هندی و نمک را مخلوط کنید

 

طرز تهیه کیک های میوه ای, پخت کاپ کیک با هویج

سپس روغن و تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید، بعد هویج، سیب، گردو و پودر نارگیل را اضافه کنید


قالب های کاغذی کاپ کیک را داخل ظروف مافین قرار داده و یک قاشق کره را داخل آنها بریزید. بعد مایع کیکی که آماده کرده اید را به مقدار سه چهارم این قالب ریخته و داخل فر بگذارید. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه صبر کرده و با استفاده از یک خلال دندان کیک را تست کنید که پخته یا خیر (اگر خلال دندان تمیز از داخل کیک بیرون آمد یعنی پخته است). اجازه دهید کیک خنک شود.

 

طرز تهیه انواع کاپ کیک,طرز تهیه خامه کاپ کیک

مقداری کره داخل قالب های کاغذی مافین قرار داده و مایع آماده را داخل قالب ریخته و داخل فر بگذارید

 

مواد لازم برای کاپ کیک سیب و هویج, طرز تهیه کیک های میوه ای

وقتی کیک پخت اجازه بدهید کیک خنک شود

 

برای تهیه رویه ی کیک، پنیر خامه ای، کره و وانیل را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا پف کند (حدود ۳ دقیقه). به آرامی پودر قند را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

وقتی کاپ کیک ها سرد شدند، رویه خامه ای را روی آن بریزید.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج ،تهیه کاپ کیک سیب و هویج ، کاپ کیک سیب و هویج ، ,
:: بازدید از این مطلب : 224
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

طرز تهیه پودینگ آووکادو شکلاتی برای افزایش میل جنسی 



 

درست کردن پودینگ آووکادو شکلاتی,نحوه درست کردن پودینگ آووکادو شکلاتی

تقویت میل جنسی با پودینگ آووکادو شکلاتی

 

آووکادو فقط به درد عکسهای زیبا در اینستاگرام نمی خورد بلکه برای قدرت جنسی هم مفید است. آووکادو را با شکلات مخلوط کنید تا یک تقویت کننده سالم برای سرگرم کردنتان داشته باشید.

 

مواد لازم پودینگ آووکادو شکلاتی برای 2 نفر :

 آووکادو رسیده 1 عدد 
 موز رسیده 1 عدد 
 عسل ، شربت افرا با نکتار نارگیل  4 قاشق غذاخوری
 پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری سرپر 
شیر بادام شیرین نشده ( یا هر شیر دیگر ) 3 قاشق غذاخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری به دلخواه
عصاره وانیل نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه پودینگ آووکادو شکلاتی :

همه مواد را در غذا ساز مخلوط کنید.

هنگامی که به غظت خامه رسید پودینگ را در یک ظرف دربسته بدون نفوذ هوا ریخته و یک شب در یخچال بگذارید بماند.

روی پودینگ را به دلخواه می توانید تزئین کنید ( شکلات رنده شده ، میوه های خشک یا تازه، آجیل ها و دانه و غیره )



:: برچسب‌ها: طرز تهیه پودینگ آووکادو شکلاتی ،تهیه پودینگ آووکادو شکلاتی ، پودینگ آووکادو شکلاتی ، ,
:: بازدید از این مطلب : 239
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

طرز تهیه خاگینه گردو 



 

درست کردن خاگینه گردو,طرز تهیه خاگینه گردو

طرز تهیه خاگینه گردو

 

مواد لازم برای خاگینه گردو :

* تخم مرغ  4 عدد
 * پودر گردو 8 قاشق غذاخوری 
 بکینگ پودر  یک سوم قاشق چایخوری
 شیره خاگینه  دو لیوان شکر و یک لیوان آب

 

به ازای یک تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری سرپر پودر گردو (می شود یک قاشق پودر بادام و یک قاشق پودر گردو زد)

 

 

طرز تهیه خاگینه گردو :

من با چهار تخم مرغ درست کردم و هشت قاشق پودر گردو ریختم.

اول تخم مرغ ها را با همزن خوب هم می زنیم و خیلی کم وانیل اضافه می کنیم بعد پودر گردو را اضافه کرده و هم می زنیم و در تابه تفلون که روغن آن داغ شده می ریزیم و در آن را می گذاریم (چون گردو خیلی زود می سوزد پس حرارت را خیلی ملایم می کنیم، من داخل تابه دو طرفه درست کردم)

 

وقتی دو طرف آن سرخ شد خاگینه را برش زده و شربت خنک را روی خاگینه داغ می ریزیم و اجازه می دهیم تا شیره جذب شود.

در ضمن نباید روغنی که داخل تابه می ریزیم کم باشد چون خاگینه زود می سوزد.

اگر می خواهید این خاگینه را به مقدار زیاد و برای مهمانی درست کنید می توانید یک قاشق آرد و یک قاشق پودر گردو بزنید.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه خاگینه گردو ، تهیه خاگینه گردو ،خاگینه گردو ، ,
:: بازدید از این مطلب : 451
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

مواد لازم

  • تخم مرغ 4 عدد
  • شکر 1/2 پیمانه
  • آرد سفید 1/2 پیمانه
  • برای موس توت فرنگی:
  • پودر ژله توت فرنگی 170 گرم
  • آب جوش 2 پیمانه
  • آب سرد 1 پیمانه
  • خامه زده شده 3 پیمانه
  • برای روکش توت فرنگی:
  • توت فرنگی تازه 10 عدد
  • پودر ژله توت فرنگی 85 گرم
  • آب جوش 1 پیمانه
  • آب سرد 1/2 پیمانه


:: برچسب‌ها: کیک توت فرنگی ژله ای،طرز تهیه کیک توت فرنگی ژله ای،تهیه کیک توت فرنگی ژله ای، ,
:: بازدید از این مطلب : 180
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

مواد لازم

  • آرد سمولینا 1 و 1/2 پیمانه
  • آرد سفید 1/2 پیمانه
  • کره ذوب شده 1/2 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
  • اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
  • بادام برای تزیین 16 عدد
  • برای تهیه شربت:
  • شکر 1 پیمانه
  • آب 1 پیمانه
  • آبلیمو 1 قاشق چایخوری


:: برچسب‌ها: کیک سمولینا شربتی،طرز تهیه کیک سمولینا شربتی،تهیه کیک سمولینا شربتی، ,
:: بازدید از این مطلب : 210
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 طرز تهیه حلوای زنجبیل مجلسی دو رنگ و خوشمزه

 

حلوای زنجبیلی گردویی

حلوای زنجبیل، قوای جنسی تان را افزایش می دهد

زنجبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است. زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌آید. در این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیل را به شما آموزش داده ایم.

حلوا زنجبیلی را می توانید برای سفره های افطار در ماه رمضان تهیه نمایید این حلوا باعث افزایش قند خون می شود و هم چنین تقویت کننده معده و ضد نفخ می باشد. در این بخش از آشپزی طرز تهیه حلوای زنجبیلی را با بهترین روش مشاهده کردید که امیدواریم از تهیه این نوع حلوا در منزل نهایت لذت را ببرید.

مواد لازم برای حلوای زنجفیل :

 آرد  ۷۰۰ گرم
 روغن جامد ۲۰۰ گرم 
کره   ۱۵۰ گرم
پودر شکر   ۳۵۰ گرم
پودر زنجبیل ۳ قاشق سوپخوری
پودر هل ۱ قاشق سوپخوری
پودر قند و پودر کاکائو  به مقدار کافی برای تزئین

طرز تهیه حلوای زنجفیل :

ابتدا آرد را در تابه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و آن را تفت دهید تا خامی آرد از بین برود.

 

حالا آرد را الک کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید، روغن و کره را بیفزائید.

دوباره آن را تفت دهید تا قدری رنگش تغییر کند. اینک از روی حرارت بردارید.

 

کمی که از داغی افتاد، پودر شکر، زنجبیل و هل را اضافه کنید و کاملاً مخلوط نمائید.

سپس مایه را در یک سینی به اندازه‌ی تقریبی ۲۰×۳۰ سانتیمتر بریزید و خوب فشرده سازید.

 

آن گاه به شکل دلخواه برش دهید و با پودر قند و پودر کاکائو، تزئین کنید.

دستور حلوا زنجبیلی تبریز

نکاتی برای تهیه حلوای زنجبیلی

۱.می توانید در طرز تهیه این نوع حلوا از زعفران نیز استفاده کنید.
۲. حلوای زنجبیلی را می توانید با شکلات ذوب شده به زیبایی تزیین کنید.
۳. برای این که از تفت خوردن آرد مطمئن شوید می توانید بعد از ۶۰ دقیقه چند قاشق آب را در درون ظرفی بریزید و سپس مقداری آرد سرخ شده را در داخل آب قرار دهید اگر در اطراف خمیر حباب هایی تشکیل شد و یا از آرد صداهایی به گوش رسید نشانه این است که آرد سرخ شده است.
۴. حلوای زنجبیلی را می توانید به عنوان دسر در مهمانی ها و مجالس خود سرو کنید.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه حلوای زنجبیل مجلسی دو رنگ و خوشمزه، تهیه حلوای زنجبیل مجلسی دو رنگ و خوشمزه، طرز تهیه حلوای زنجبیل مجلسی ,
:: بازدید از این مطلب : 1019
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

طرز تهیه چیزکیک شعریه و شیرعسلی

 

چیز کیک شعریه, نحوه درست کردن چیزکیک شعریه و شیرعسلی

طرز تهیه چیزکیک شعریه و شیرعسلی

مواد لازم برای چیزکیک شعریه و شیرعسلی :

 بیسکوییت پتی بور  ۱ و نیم بسته
کره   ۱۲۰ گرم
پنیر ماسکارپونه   ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه  ۲۰۰ گرم 
شیر عسلی ۷ قاشق غذاخوری
پودرقند ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
آب نصف لیوان
شعریه نصف بسته
کره ۵۰ گرم
شیرعسلی ۱سوم قوطی
گردو و پسته به میزان لازم

طرز تهیه چیزکیک شعریه و شیرعسلی :

بیسکویت ها را با آسیاب کاملا پودر کنید و بعد با کره آن را ورز بدهید و کف قالب که مال من قالب کمربندی بود یک عدد پلاستیک فریزر پهن کردم مواد را کف ظرف ریختم و بعد با قاشق خوب همه قسمت هایش را صاف کردم، این از لایه اول. برای لایه دوم یک بسته پنیر ماسکارپونه را با ۲۰۰ گرم خامه و ۷ قاشق شیر عسلی و پودرقند حسابی یکدست می کنیم، بعد پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب بن ماری می کنیم و وقتی کاملا خنک شد با مواد پنیری و همزن آن را یکدست می کنیم و روی لایه بیسکویتی می ریزیم حدود ۲ تا ۳ ساعت می گذاریم داخل یخچال تا ببندد.

برای لایه آخر نصف بسته کنافه (شعریه) را با ۵۰ گرم کره تفت بدهید تا خامی آن گرفته شود بعد ۱ سوم قوطی شیر عسلی به آن اضافه کنید به همراه گردو و پسته یک کم که خنک شد روی لایه دوم با دست همه جای چیز کیک را با آن بپوشانید و بعد بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد.

نکته :

شعریه را از لوازم قنادی ها تهیه کنید.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه چیزکیک شعریه و شیرعسلی،تهیه چیزکیک شعریه و شیرعسلی،چیزکیک شعریه و شیرعسلی، ,
:: بازدید از این مطلب : 209
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا
کاپ کیک شکم پر
,[categoriy]

 کاپ کیک شکم پر

 مواد لازم
تخم مرغ: سه عدد 
شکر: 002 گرم 
روغن مایع: یک پیمانه
شیر: یک پیمانه 
آرد: دو و نیم پیمانه 
پودر کاکائو: نصف پیمانه 
بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری 
وانیل: 1/8 قاشق چایخوری 
اسمارتیس: به میزان لازم 
خامه شیرین شده: به میزان لازم 
رنگ خوراکی دلخواه: به میزان لازم
طرز تهیه

آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را با همزن به مدت پنج دقیقه زده تا پف کند. روغن را اضافه کرده و فقط مخلوط می‌کنیم.(خیلی هم نمی‌زنیم) مخلوط آرد را با شیر به طور متناوب به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم. قالب‌های مافین را چرب کرده و درون آنها  کپسول  گذاشته و چرب می‌کنیم.

به گزارش آکاایران: از خمیر درون کپسول ریخته تا     آن پر شود. کپسول‌ها را در فر با حرارت 081 درجه سانتی‌گراد قرار داده تا به مدت 02 دقیقه بپزند، سپس اجازه داده تا خنک شوند. یک لایه نازک از روی هر کاپ کیک برداشته، داخل آن را کمی خالی کرده و با اسمارتیس درون آنها را پر می‌کنیم. لایه برداشته شده را روی آنها قرار داده و با خامه زده شده می‌پوشانیم. خامه را با رنگ‌های مختلف رنگی کرده، با ماسوره گل رز شکوفه زده و روی کاپ کیک‌ها را می‌پوشانیم.

نکات
خامه ای که روی کاپ کیک میمالیم، خیلی کم باشد تا از زیر گلها معلوم نباشد.


:: برچسب‌ها: کاپ کیک شکم پر،طرز تهیه کاپ کیک شکم پر، تهیه کاپ کیک شکم پر، ,
:: بازدید از این مطلب : 945
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 



 

طرز تهیه شكلات خرمـــایی , پخت شكلات خرمـــایی برای افطار

 


خرما یکی از خوراکی هایی است که روزه داران در ماه رمضان زیاد مصرف می کنند. شکلات خرمایی نیز یکی از محصولات متشکل از خرما است که دراین ماه نیز می تواند در مهمانی ها استفاده شود.

مواد لازم :


 خرمای بدون‌ هسته  یك پیمانه
 بیسكویت مادر  یك بسته
 گردو و پودر نارگیل  از هر کدام یك پیمانه
 گلاب  سه قاشق غذاخوری
 شكلات شیری (تخته‌ای سفید)  50 گرم


طرز تهیه :

خرما را با پودر بیسكویت و گردو خوب چرخ كنید. گلاب را به مواد اضافه و كمی ورز دهید. شكلات تخته‌ای سفید را رنده‌كرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد كه در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا كنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید. مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.

نكته :

1. به جای پودر نارگیل می‌توانید از كنجد استفاده كنید.

2. اگر خمیر شل بود كمی پودر بیسكویت اگر سفت بود كمی گلاب اضافه كنید.



:: برچسب‌ها: شكلات خرمـــایی ،طرز تهیه شكلات خرمـــایی ، تهیه شكلات خرمـــایی ، ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 



شیرینی شکلاتی مخصوص عید نوروز,پخت شیرینی شکلاتی مخصوص عید


با این شیرینی خانگی خوش مزه از میهمانان تان در ایام نوروز پذیرایی کنید.

مواد لازم :

 کره یا مارگارین 125 گرم
 نشاسته ذرت  2 قاشق سوپخوری
 آرد  110 گرم
 پودر قند 5 قاشق سوپخوری
 پودر کاکائو  2 قاشق سوپخوری
وانیل کمی


طرز تهیه :
اول از همه بگم من به جای کره یا مارگارین از روغن جامد استفاده کردم. البته روغنم از این مقدار یک قاشق بیشتر ریختم.
کره و پودر قند و وانیل را داخل کاسه می ریزیم و با همزن می زنیم تا نرم و حجم دار شود.


آرد و نشاسته ذرت و پودر کاکائو را روی بقیه مواد الک می کنیم و با همزن در حدی که مخلوط شوند مخلوط می کنیم.

 

خمیر را داخل قیف می ریزیم و روی سینی فر که کمی چرب کردیم شکوفه میزنیم و کمی پسته یا کنجد روی آن می ریزیم و می گذاریم داخل فر 175 درجه به مدت تقریبی 10 دقیقه.


البته این خمیرش یک کم سفت است من با این که یک قاشق روغن اضافه تر ریختم ولی باز هم سفت بود به نظرم می شود با قالب شیرینی هم قالب زد.
ولی مزه اش که خیلی خوشمزه بود مزه اش یک جورایی مثل شیرینی برنجی کاکائویی بود .



:: برچسب‌ها: شیرینی شکلاتی ،طرز تهیه شیرینی شکلاتی، تهیه شیرینی شکلاتی، ,
:: بازدید از این مطلب : 192
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 

 



 

خامه کیک , کرم پفی کیک

 

کرم پفی مخصوص تزئین کیک ها می باشد.

 

مواد لازم :

 

 

سفیده تخم مرغ

3 عدد

شکر

4/3 فنجان

نمک

مقداری

پودر وانیل خالص

4/1 قاشق چای خوری

آب

3/1 فنجان

 

 

 

طرز تهیه :

 

در کاسه ای تمام مواد را غیر از وانیل مخلوط کنید و روی قابلمه ای حاوی آب که در حال جوشیدن است قرار دهید. مرتب مواد را به هم بزنید تا شکر حل شود (در حدود 2 یا 3 دقیقه). مواد را در کاسه ای بزرگتر بریزید و با همزن برقی حدود 3 دقیقه با درجه متوسط بزنید تا مواد کمی سفت و براق شوند و فرم بگیرند. بعد سرعت را کمتر کنید و وانیل را اضافه نمایید. بلافاصله این رویه را استفاده کنید.



:: برچسب‌ها: کرم پفی مخصوص تزئین کیک ها،طرز تهیه کرم پفی مخصوص تزئین کیک ها ,
:: بازدید از این مطلب : 194
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 



 

 

 

کلمپه شیرینی مناسب عید نوروز

 

 

 

مواد لازم:

 

 

آرد یک کیلو
روغن جامد یا کره  400 الی 500 گرم
تخم مرغ  2 عدد
شکر  200 گرم
شیر به همراه کمی آب نصف لیوان
هل و وانیل به میزان لازم

 


مواد لازم : برای وسط کلمپه

 

 

خرمای بدون هسته  400 گرم
مغز گردوی خورد شده 200 گرم
هل، قلمفور و جوزهندی به میزان لازم
بادیون و زنجبیل  به میزان لازم
پودر پسته برای تزیین به میزان لازم

 


طرز تهیه :

 


ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد . این مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از آن مخلوط شیر و آب را بیا فزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید.

 


مواد داخل کلمپه را کاملا یکدست با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

 


به دو روش می توانید کلمپه را قالب زده و آماده کنید:

 


روش اول :
 خمیر را با وردنه روی سطحی صا ف پهن کرده و با ته فنجان یا لیوان به شکل دایره های هم اندازه در آورید و پس از آن که مواد خرمایی که به شکل گلوله های کوچک در آورده اید را وسط آن گذاشتید یک دایره ی خمیری را روی آن قرار داده و دور آن را ببندید و مثل خمیر قطا ب بپیچید.

 


روش دوم: خمیرها را با دست گلوله ای شکل کرده، کف دست پهن کنید و مواد خرما را وسط آن قرار داده و اطراف آن را ببندید و سپس با استفاده از قالبهای مخصوص کلمپه روی آن را قالب بزنید .

 

 

وقتی همه ی کلمپه ها پیچیده و آماده شدند آنها را داخل سینی فر چیده و در طبقه ی وسط و با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته و پس از پخته شدن روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و بگذارید سرد شده ، سپس نوش جان کنید.



:: برچسب‌ها: کلمپه شیرینی مناسب عید نوروز ،کلمپه،طرز تهیه شیرینی کلمپه ,
:: بازدید از این مطلب : 194
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 

 


درست کردن نوقا , شیرینی لوکا

نوقا یا لوکا نوعی شیرینی محلی است که در شهر تبریز محبوبیت دارد.

 

 

مواد لازم :

 

 نان ميکادو  2 ورق
شکر 450 گرم
گلوکز مایع 250 میلی لیتر
عسل یا شیره 125 ميلي ليتر
وانيل يک هشتم قاشق چايخوري
سفيده تخم مرغ 2 عدد
کره نرم 75 گرم
فندق بدون پوست و پسته 250 گرم

 

طرز تهيه شیرینی نوقا :

قالب مستطيل شکل 20×30 سانتی متری را چرب کنيد و يک ورق از نان ميکادو را کف قالب قرار داده کنار بگذاريد .

شکر ، گلوکز مایع، شيره و يا عسل را در ظرفی ريخته روی حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر حل شود . بعد از آن حرارت را کمی بالا برده تا مواد به جوش آيد .

اين مواد بايد حدود 5 دقيقه بدون اينکه هم بخورد بجوشد تا زماني که درجه حرارت سنج شما عدد 130 درجه سانتي گراد را نشان دهد.

قبل از اينکه مايع کاملا آماده شود سفيده تخم مرغ را با همزن برقی بزنيد تا فرم بگيرد . سپس شيره آماده را از روي حرارت برداشته به صورت يک نوار باريک به آرامي به سفيده اضافه کنيد . همچنان با همزن به زدن ادامه دهيد تا شيره کاملا جذب شده و مواد غليظ شود. به طوري که شکل خود را حفظ کند.

بعد از جذب شيره با سفيده ، کره نرم شده را اضافه کنيد و در نهايت فندق و پسته را مخلوط کنيد و در قالب آماده بريزيد و با سرعت مواد را با کاردک چرب داخل قالب ، پهن کنيد.

تکه ديگر نان ميکادو را روي مواد قرار داده کاملا فشار دهيد تا نان به مواد بچسبد . قالب را در دمای محيط قرار دهيد تا نوقا کاملا خنک شود. سپس شيرينی را با استفاده از يک چاقوی چرب برش دهيد و در ظرف بچينيد.

دقت و سرعت عمل در کار ، نکته اصلی در تهيه اين شيرينی است. همين طور بهتر است در تهيه اين شيريني از همزن کاسه دار استفاده کنيد. در صورت در دسترس نبودن دماسنج مي توانيد بعد از 5 دقيقه جوشيدن مايع به اندازه يک قطره از آن را داخل آب سرد بريزيد چنانچه بلافاصله فرم گرفت و شکننده شد مايع آماده است.



:: برچسب‌ها: شیرینی نوقا،طرز تهیه شیرینی نوقا،تهیه شیرینی نوقا، ,
:: بازدید از این مطلب : 194
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 



 

شیرینی کاکا , پخت شیرینی کاکا

 

کاکا نوعی کلوچه می باشد که مخصوص استان گیلان است.

 

مواد لازم :

 

آرد گندم

150 گرم (يك پيمانه)

كدو حلوايي پخته و له شده

يك پيمانه

تخم‌مرغ

يك عدد

شكر

نصف پيمانه

بيكينگ پودر

يك قاشق چايخوري

گلاب يا شير

نصف پيمانه

گردو خرد شده

در صورت تمايل نصف پيمانه

دارچين، هل و روغن

به ميزان لازم

 

 

طرز تهیه :

 

تمام مواد را باهم مخلوط كرده و مي‌‌گذاريم نيم ساعت بماند، سپس به شكل دلخواه (يا دايره‌هاي كوچك) درآورده، در روغن سرخ مي‌‌كنيم. در هنگام مصرف، مي‌‌توانيد كمي پودرقند و دارچين روي آن بپاشيد و با خلال پسته تزئين كنيد.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه شیرینی کاکا، تهیه شیرینی کاکا،شیرینی کاکا، ,
:: بازدید از این مطلب : 275
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

طرز تهیه شیرینی تر فوری 



نحوه درست کردن شیرینی های تر خانگی,پخت شیرینی های خانگی

این بار سه سوته یک شیرینی تر فوری درست کنید


همیشه فکر می کنیم درست کردن شیرینی تر هم سخت است و هم زمان بر. در صورتی که این طور نیست. بعضی از شیرینی های تر را به راحتی و با زمان کم می توانید در خانه هم درست کنید.


مواد لازم برای شیرینی تر فوری :

 پودینگ شکلاتی 1 بسته
 بیسکویت ساده وانیلی  2 بسته
 بیسکویت کاکائویی  2 بسته
 پودر نارگیل برای تزئین  کمی


طرز تهیه شیرینی تر شکلاتی :
پودینگ شکلاتی را مطابق دستور روی بسته‌بندی آماده کنید اما در یخچال قرار ندهید.
ظرفی با حداقل عمق 3 سانتی متر انتخاب کنید و یک لایه بیسکویت ساده کف آن بچینید. سپس روی آنها را با پودینگ کاملا بپوشانید.


ردیف بعدی را بیسکویت کاکائویی بچینید و مجددا با لایه‌ای از پودینگ روی آنها را بپوشانید. به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد شما تمام شود.
روی آخرین لایه را با پودینگ بپوشانید. سپس ظرف را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.


بعد از این مدت شیرینی را برش بدهید و در ظرف مورد نظرخود بچینید. در صورت تمایل روی آن را با پودرنارگیل تزئین کنید.

فوت و فن درست کردن شیرینی تر فوری :
* برای اینکه شیرینی شما به راحتی و در اشکال زیبا برش بخورد هر ردیف از بیسکویت‌ها را خلاف جهت ردیف قبلی بچینید، یعنی یک ردیف عمودی و یک ردیف افقی. درست مثل چیدمان لازانیا.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه شیرینی تر فوری ،تهیه شیرینی تر فوری ،شیرینی تر فوری ، ,
:: بازدید از این مطلب : 168
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

طرز تهیه شیرینی کاسترد بی تخم مرغ 



شیرینی کاسترد بی تخم مرغ,طرز تهیه شیرینی کاسترد بی تخم مرغ


شیرینی کاسترد در طرز تهیه اش تخم مرغ ندارد و بسیار مناسب است برای کسانی که به تخم مرغ حساسیت دارند و عاشق شیرینی هستند .

آماده سازی : 30 دقیقه  
پخت : 20 دقیقه  

مواد لازم جهت تهیه شیرینی کاسترد بی تخم مرغ برای 5 نفر :

 کره 300 گرم
شکر 1 پیمانه
 وانیل 1 قاشق چای خوری
 پودر کاستارد  1 پیمانه
آرد 2 و 1/2 پیمانه

طرز تهیه شیرینی کاسترد بی تخم مرغ :
فر را روی حرارت 180 درجه قرار می دهیم و سینی فر را چرب می کنیم.

آرد و کاسترد و شکر پودری را الک می کنیم ، کره و وانیل را اضافه و خمیر را با دست مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و مناسب بدست بیاد.

مراقب باشید خمیر و زیاد ورز ندهید تا به روغن نیفتد که شیرینی شما خراب می شود .

به مدت نیم الی یک ساعت در یخچال گذاشته و بعد قالب زده (می توانید با دست توپی درست کرده و در سینی فر چرب شده قرار داده و با چنگال روی آن فشار داده تا شیار دار شود ) در فر به مدت 15-20 دقیقه قرار می دهیم.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه شیرینی کاسترد بی تخم مرغ،تهیه شیرینی کاسترد بی تخم مرغ،شیرینی کاسترد بی تخم مرغ، ,
:: بازدید از این مطلب : 180
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 

طرز تهیه کلوچه رولتی

 



کلوچه رولتی,درست کردن کلوچه رولتی


کلوچه رولتی عصرانه ای بسیار خوشمزه همراه با چای است که میتوانید درست کنید و در کنار خانواده میل کنید .

آماده سازی : 60 دقیقه  
پخت : 15 دقیقه


مواد لازم جهت تهیه کلوچه رولتی برای 8 نفر :

آرد  3 پیمانه
 خمیر مایه  1 قاشق غذا خوری
 شکر  2 قاشق غذا خوری
 شیر خشک  1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
کنجد 2 قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
روغن مایع 3/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
آب ولرم 1/2 پیمانه
ماست 1 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه کلوچه رولتی :
این مواد را نیز باهمزن خوب مخلوط کرده و کم کم روی مخلوط آرد بریزید . با دست مخلوط را زیرورو کنید البته نه خیلی زیاد در حدی که مواد با هم مخلوط شود.

مواد را پوشانده در جای گرم به مدت یک ساعت قرار دهید.

خمیر را با وردنه پهن کرده و خرمای چرخ کرده که با کمی کره ذوب شده و هل پودری مخلوط شده را در یک طرف خمیر باز شده قرار می دهیم روی خرما می توانید گردو یا پسته خرد شده بریزید سپس خمیر را به صورت رولی بپیچید روی رول را تخم مرغ بمالید و کمی کنجد بپاشید.

سپس تکه تکه کرده و در سینی فر با فاصله بچینید و با حرارت 160به مدت 15 الی 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا آماده خوردن شود.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه کلوچه رولتی،کلوچه رولتی،تهیه کلوچه رولتی ,
:: بازدید از این مطلب : 158
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

طرز تهیه پودینگ شکلات و موز بدون نیاز به پخت 



 

پخت پودینگ شکلات و موز,درست کردن پودینگ شکلات و موز

طرز تهیه پودینگ شکلات و موز، یک دسر تابستانی بدون نیاز به پخت

 

پودینگ شکلات و موز یک دسر ساده تابستانی است که با ویفرهای شکلاتی ترد و نازک درست می شود. نکته جالب این دسر، بدون پخت بودن آن است.

 

این مقدار مواد مناسب برای 8 نفر است.

 

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلات و موز :

خامه سنگین  2 فنجان 
 شکلات کمی شیرین خرد شده مقداری 
 شکر قنادی ( پودر قند ) 2 قاشق غذاخوری 
ویفر شکلاتی  26 عدد 
* موز 3 عدد

 

* موز که از درازا به قطعات نازک بریده شده، به علاوه نصف موز که به صورت دایره ای برش خورده است.

 

طرز تهیه پودینگ شکلات و موز :

در یک قابلمه کوچک، خامه را روی شعله متوسط رو به بالا بجوش بیاورید.

خامه را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید.

اجازه دهید 5 دقیقه بماند.

پودر قند را اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود. اجازه دهید خنک شود تا به دمای اتاق برسد.

 

13 عدد ویفر شکلاتی را در یک ظرف 2 لیتری بصورت لایه لایه بچینید.

نصف مخلوط شکلات را اضافه کرده و روی آن برش های طولی موز را بگذارید.

سپس روی آن 13 ویفر دیگر را بچینید و مخلوط شکلات باقی مانده را بریزید.

 

روی آن را بپوشانید و حدود 2 ساعت ( یا تا یک روز ) در یخچال قرار دهید، تا زمانی که پودینگ سفت شده و بیسکویت ها نرم شوند.

آن را با حلقه های موز تزئین کرده و سرو کنید.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه پودینگ شکلات و موز بدون نیاز به پخت ،تهیه پودینگ شکلات و موز بدون نیاز به پخت ،پودینگ شکلات و موز بدون نیاز به پخت ، ,
:: بازدید از این مطلب : 131
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

طرزتهیه كيك بادام 



 

 

کیک بادام

 

 

 

 

مواد لازم:

 

تخم مرغ 4عدد
ماست يك پيمانه
روغن يك پيمانه
آرد 3پيمانه
شكر يك پيمانه
بيكينگ پودر 2 قاشق چايخوري

 

 

 

مواد روي كيك:

 

كره 4 قاشق سوپخوري
عسل 2 قاشق سوپخوري
شكر 4 قاشق سوپخوري
خلال بادام يك پيمانه

 

 

 

طرز تهيه:

تخم‌مرغ، ماست، شكر و روغن را با هم مخلوط و آرد و بيكينگ پودر‌الك‌شده را به آن اضافه مي‌كنيم. اين مخلوط مايه كيك بادام است كه پس از لطيف و يكدست شدن آن را در قالب مورد نظر مي‌ريزيم و در فر از قبل گرم شده با گرماي250 درجه فارنهايت به مدت نيم ساعت قرار مي‌دهيم. تا كيك آماده شود، شكر را در ظرفي مي‌ريزيم و حرارت مي‌دهيم‌.

 

بعد از اين‌كه كاملا ذوب شد، عسل و كره را به آن اضافه مي‌كنيم و خلال‌هاي بادام را به آن مي‌افزاييم. بعد از آماده شدن اين مواد، كيك را از فر خارج مي‌كنيم و مواد را روي آن مي‌ريزيم و تا زماني كه طلايي رنگ شود آن را دوباره درون فر قرار مي‌دهيم. 



:: برچسب‌ها: طرزتهیه كيك بادام ،طرز ,
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()