نوشته شده توسط : مهسا

طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر



درست کردن کیک میوه ای بدون شکر,پخت کیک میوه ای

طرز تهیه کیک میوه‌ ایِ بدون شکر


مخلوط میوه به این کیک طعم و مزه مطلوبی داده و نیز موجب شیرینی می شود، در نتیجه دیگر نیازی به اضافه نمودن شکر نیست.

مواد لازم برای کیک میوه ای بدون شکر :

کره سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده 150 گرم
آرد معمولی 350 گرم
 بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
 پودر ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری
برگه زردآلو خرد شده 75 گرم
خرمای خشک خرد شده 75 گرم
گیلاس شکری خرد شده 75 گرم
کشمش 100 گرم
شیر 125 میلی لیتر
تخم مرغ زده شده 2 عدد
پوست رنده شده پرتقال 1 عدد
آب پرتقال 6 قاشق غذاخوری
عسل 3 قاشق غذاخوری


طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر :
قالب گرد 20 سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید.

کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.

زردآلو، خرما، گیلاس شیرین، کشمش را با شیر، تخم مرغ زده شده، پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید.

عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید.

کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت بپزد تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند.

قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.

توصیه سرآشپز:
جهت تنوع در نوع میوه کیک میوه ای، می توانید یک عدد موز رسیده پوره شده را جایگزین عسل نمایید.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر،طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر،کیک میوه ای بدون شکر ,
:: بازدید از این مطلب : 218
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 



طرز تهیه کیک راه‌ راه,طرز تهیه کیک دو رنگ

پخت کیک گورخری


مزه و بوی شکلات، کاکائو و وانیل که با هم ترکیب می‌شود، شاید مفهوم شیرینی و کیک هم روی زبان و توی ذهن کامل‌تر شود. بعضی از کیک‌ها که اسم خانواده‌شان را «گورخر» گذاشته‌اند، این مخلوط را با وفاداری عمیقی حفظ می‌کنند.

 

یکی از آسان‌‌ترین‌ها شاید «کیک حلقه‌ای گورخری» باشد که مزه شیرینی‌اش بیشتر مدیون شکلات تلخ است و شکر کمتری می‌خواهد.

کیک حلقه‌ای گورخری پیشنهاد ماست برای شمایی که دوست‌دار پیش غذا یا عصرانه ساده و نرمی هستید که همراه خوبی برای چای و قهوه‌تان باشد.

اگر قالب حلقه‌ای طرح‌دار برای پخت این کیک را ندارید در هر ظرف دیگری هم که مناسب فر باشد، می‌توانید آن را درست کنید. این قالب بیشتر طرح و شکل دارد و کمی هم شاید خاطره‌انگیز باشد برای کسانی که یاد کیک‌های کودکی خانگی‌شان می‌افتند.

معمولا روی این کیک‌های ساده بعد از آماده و خنک‌شدن یک لعاب شیرین می‌ریزند که می‌تواند شکلاتی باشد. این گزینه زیادی شیرین‌کننده است و اگر مراقب کالری و میزان قند دریافتی هستید، می‌‌توانید آن را حذف کنید.

طرز تهیه کیک راه‌ راه,طرز تهیه کیک دو رنگمواد لازم برای کیک گورخری


مواد لازم برای یک کیک حلقه‌ای گورخری:

 آرد سه پیمانه
 بکینگ پودر  دو قاشق چای‌خوری
 نمک نصف قاشق چای‌خوری
 شکر نرم دو و نیم پیمانه
پودر کاکائو با کیفیت خوب نصف پیمانه
هل پودرشده دو حبه
آب شش قاشق غذاخوری
* کره مخصوص کیک‌پزی یک و نیم پیمانه
عصاره وانیل یک و نیم قاشق چای‌خوری
تخم مرغ بزرگ پنج عدد
شیر نصف پیمانه


* کره مخصوص کیک‌پزی، آب‌شده و خنک‌شده با دمای اتاق


مواد لازم برای لعاب روی کیک (دلخواه) :

 خامه دو سوم پیمانه
 شکلات تلخ ۱۷۰ گرم 


طرز تهیه :
ابتدا آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و کنار گذاشته شوند.

در یک کاسه بزرگ دیگر، نصف پیمانه شکر، پودر کاکائو و آب را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی آنقدر می‌زنیم تا مواد یکدست شوند.

 

کره آب‌شده و شکر را در ظرف گودی با همزن می‌زنیم. از درجه متوسط تا زیاد را آرام آرام امتحان می‌کنیم و تا حدود یک دقیقه هم می‌زنیم. بعد از این زمان، وانیل و پودر هل را هم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.تا مواد یکدستی آماده شود.

تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه می‌کنیم و بعد از هر کدام، آنقدر با همزن یا دستگاه هم می‌زنیم تا مایع کاملا نرم و روان و پف‌آلود شود.

حالا باید سرعت هم‌زن را به پایین‌ترین حد برسانیم و ترکیب آردی را که الک کرده‌ بودیم، آرام اضافه کنیم. بهتر است آرد را در سه نوبت بریزیم و هم بزنیم تا گلوله نشود. بین هر نوبت شیر را هم با تقسیم‌بندی عادلانه اضافه می‌کنیم تا زمانی که هر دو با هم تمام شوند.

ظرف دومی را یادتان هست؟ همان که کاکائو با چند چیز حل شده بود؟ باید حدود دو پیمانه از این خمیری که زده شده، به آن ظرف کاکائو که کنار گذاشته بودیم، اضافه کنیم و هم بزنیم. حالا دو نوع مخلوط داریم: شکلاتی و وانیلی

خمیرها کمی چسبنده هستند و باید با حوصله یک در میان از هر کدام یک قاشق برداریم و در ظرفی که قبلا چرب شده و کمی آرد در آن پاشیده‌ایم، بریزیم. یک قاشق از مخلوط وانیلی و بعد یک قاشق از مخلوط شکلاتی.

طرز تهیه کیک گورخری,پخت کیک دو رنگنحوه ریختن کیک گورخری در قالب


آخرین قاشق را که ریختیم، قالب را تکانی می‌دهیم و در فر می‌گذاریم. لازم نیست مخلوط را در قالب حلقه‌ای یا کیک‌مان هم بزنیم. خودش در اثر حرارت شکل می‌گیرد و همان گورخر زیبا و خوش‌رنگ می‌شود.

از ۴۵ دقیقه تا یک ساعت ممکن است زمان پخت این کیک باشد. در ۱۸۰ درجه سانتیگراد. تاز زمانی که وسط کیک خیلی تمیز و پاکیزه خودش را بگیرد و وقتی با خلال دندان وسط کیک می‌زنیم، چیزی به خلال نچسبد. 

این میزان درجه و زمان برای یک قالب متوسط گرد مخصوص این کیک است. باید مراقب میزان گودی و شرایط ظرف‌تان باشید و کیک را در این مدت زمانی مدام چک کنید.

کیک باید حدود یک ربع، بیرون بماند تا خنک شود.


آماده کردن لعاب روی کیک (دلخواه) :
شکلات و خامه را در یک ظرف نچسب روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا ذوب شود. وقتی ذوب شد آن را از روی حرارت برمی داریم، ۱۰ دقیقه بعد که خنک شد، آن را روی کیک می‌ریزیم و می‌گذاریم کیک حدود نیم ساعت با این لعاب بماند تا شیره درونش نفوذ کند.

می‌توانیم برای این لعاب فقط شکلات تلخ را آب کرده و خنک که شد روی کیک بریزیم.



:: برچسب‌ها: نحوه پخت کیک راه‌ راه،طرز تهیه کیک راه‌ راه،کیک راه راه ,
:: بازدید از این مطلب : 172
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 خيلي از خانم‌ها دوست دارند شيريني عيد خانه را خودشان تهيه كنند، اما مشكل اينجاست كه ممكن است شما هم مثل خيلي‌هاي ديگر با اين كار آشنا نباشيد.علاوه بر اين ممكن است وسايل تهيه شيريني در خانه موجود نباشد و در اين روزهاي پاياني سال، شيريني درست كردن كار وقت‌گيري باشد. به خاطر همين و براي اينكه حس كدبانوگري خود را ارضا كنيم، دنبال چند شيريني ساده خانگي رفتيم كه بدون دردسر، فر و خيلي از وسايل شيريني پزي، به راحتي بتوانيم در خانه درست كنيم و از هنري آشپزي خود لذت ببريم. پس همراه ما باشيد تا از شما يك خانم همه‌فن‌حريف بسازيم. 

چيزكيك فوري

راهنمای پخت  چند شيريني خانگی و  بدو ن فر


مواد لازم:

  • بيسكويت ساده: 200 گرم
  • كره: 100 گرم
  • پنير خامه‌اي: 200 گرم
  • خامه: 200 گرم
  • وانيل: يك قاشق چاي‌خوري
  • ژله آناناس: يك بسته
  • ژله توت فرنگي: يك بسته
  • شكر: نصف ليوان (اگر دوست داريد شيرين باشد)
  • يخ: چهار حبه


طرز تهیه:

1. بيسكويت را با دست خرد و با كره آب شده خوب مخلوط كنيد تا شكل خميري به خودش بگيرد، بعد كف يك ظرف سلفون بكشيد و بيسكويت را در قالب ريخته و با ته ليوان صاف كنيد و داخل فريزر بگذاريد. 

2. حالا پنير خامه‌اي، وانيل و شكر را خوب هم بزنيد و خامه را به آن اضافه كنيد. در يك ظرف ديگر ژله آناناس را با نصف ليوان آب جوش مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد تا ژله كاملا حل شود، چهار حبه يخ را به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد تا سرد شود، بعد ژله را به پنير اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شود. 

3. پنير را به بيسكويت اضافه كرده و روي آن را كاملا صاف كنيد و داخل يخچال بگذارید تا خوب ببندد. ژله توت فرنگي را با يك ليوان آب جوش و چند تكه يخ مخلوط مي‌كنيد و وقتي چيزكيك كاملا سفت شد، ژله را به آرامي روي آن بريزيد و دوباره داخل يخچال بگذاريد تا كاملا سفت شود. پس از آماده شدن، لبه‌هاي سلفون را بكشيد و به آرامي چيزكيك را از ظرف جدا كنيد. به همين راحتي. 

فوت كوزه‌گري:

 براي اضافه كردن ژله به پنير حتما صبر كنيد تا ژله خنك شود، در غير اين صورت پنير حالت يكدستي خود را از دست مي‌دهد. 



:: برچسب‌ها: چيزكيك فوري , طرز تهیه چیز کیک فوری , دستور پخت چیز کیک فوری ,
:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

مواد لازم

  • آرد سفید 195 گرم (1 و 1/2 پیمانه)
  • شکر 200 گرم (1 پیمانه)
  • بیکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • کره 113 گرم (1/2 پیمانه)
  • تخم مرغ بزرگ 1 عدد
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • اسانس وانیل 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  • ماست پر چرب 1/2 پیمانه
  • برای تهیه روکش شکلات:
  • شکلات تلخ (80% به بالا) 120 گرم
  • کره 150 گرم
  • پودر قند 160 گرم
  • اسانس وانیل 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  • شکلات رنده شده یا ترافل رنگی دلخواه


:: برچسب‌ها: کاپ کیک زرد با روکش شکلات،کاپ کیک،طرز تهیه کاپ کیک زرد با روکش شکلات ,
:: بازدید از این مطلب : 211
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

مواد لازم

  • کره 200 گرم
  • پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
  • آب جوش 1 پیمانه
  • آرد 2 پیمانه
  • شکر 2 پیمانه
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • باترمیلک 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • شکلات نوتلا 1 و 1/2 پیمانه
  • برای روکش توت فرنگی:
  • توت فرنگی خرد شده 4 پیمانه
  • شکر 1/4 پیمانه
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • برای خامه:
  • خامه پر چرب 2 پیمانه
  • پودر قند 1/2 پیمانه


:: برچسب‌ها: کیک نوتلا و توت فرنگی،طرز تهیه کیک نوتلا و توت فرنگی،اموزش پخت کیک نوتلا و توت فرنگی ,
:: بازدید از این مطلب : 213
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

مواد لازم

  • خرمای با کیفیت حدود 1 کیلوگرم
  • آرد سفید 2 و 1/2 پیمانه
  • کره 220 گرم
  • گلاب 1 قاشق غذاخوری
  • شیر 4 قاشق غذاخوری
  • پودرقند برای تزیین


:: برچسب‌ها: کلوچه خرمایی , طرز تهیه کلوچه خرمایی , دستور پخت کلوچه خرمایی ,
:: بازدید از این مطلب : 608
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

مواد لازم

  • ورمیشل خرد شده 1 پیمانه
  • روغن 2 قاشق غذاخوری
  • شیر 6 پیمانه
  • شکر 1/2 پیمانه
  • پودر هل 1/8 قاشق چایخوری
  • زعفران حل شده در آب جوش 1-2 قاشق چایخوری (اختیاری)
  • بادام خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • خلال یا پودر پسته برای تزیین


:: برچسب‌ها: فرنی ورمیشل،طرز تهیه فرنی ورمیشل،دستور پخت فرنی ورمیشل ,
:: بازدید از این مطلب : 813
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

مواد لازم

  • خامه 500 میلی لیتر
  • شیر 150 میلی لیتر
  • آب جوش 100 میلی لیتر
  • پودر شکر 80 گرم
  • پودر ژلاتین 4 قاشق چایخوری
  • اسانس نعنا 1/4 قاشق چای خوری
  • رنگ خوراکی سبز به مقدار کافی
  • برای شکلاتهای قلبی:
  • شکلات سفید 100 گرم
  • رنگ خوراکی سبز به مقدار کافی
  • خامه قنادی و برگ نعنا برای تزیین


:: برچسب‌ها: دسر پاناکوتای نعنایی،طرز تهیه دسر پاناکوتای نعنایی،اموزش درست کردن دسر پاناکوتای نعنایی ,
:: بازدید از این مطلب : 218
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

مواد لازم

  • آرد 1 و 1/2 پیمانه
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • کره 4 قاشق غذاخوری + مقداری برای سرخ کردن
  • عسل 3 قاشق غذاخوری
  • شیر 1 و 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ بزرگ 1 عدد
  • خلال پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری (دلخواه)
  • چیپس خرما 1/2 پیمانه


:: برچسب‌ها: پنکیک خرما و عسل, طرز تهیه پنکیک خرما و عسل, طرز تهیه دسر خوشمزه پنکیک ,
:: بازدید از این مطلب : 484
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

مواد لازم

  • تخم مرغ 4 عدد
  • شکر 1 و 1/2 پیمانه
  • کره 100 گرم
  • شیر نارگیل 1 و 2/3 پیمانه
  • آرد 1 و 1/2 پیمانه
  • شیر کامل 1 پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • شیر عسلی 1 و 3/4 پیمانه
  • پودر نارگیل 3/4 پیمانه


:: برچسب‌ها: کیک خیس نارگیلی،طرز تهیه کیک خیس نارگیلی،دستور تهیه کیک خیس نارگیلی ,
:: بازدید از این مطلب : 181
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

این دسر که با کیک صبحانه و آلبالوی خشک تهیه می شود، نوعی دسر ایتالیایی است.

1- فر را به دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. با چاقوی اره ای، کیک را با اندازه های 2 سانتی متری برش دهید. روی آنها آب آلبالو بریزید و داخل قالب بچنید. بقیهکیک را کف قالب بچینید تا شکل قالب را بگیرد.
 2- برای مواد میانی، در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای، پنیر ریکوتا، ¾ پیمانه شکر و آرد را اضافه کنید. با هم زن برقی و سرعت متوسط آنها را هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. ¼ پیمانه تکه های شکلات، 1/3 پیمانه بادام و آلبالوی خشک را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را روی کیک بمالید.
3- کیک را به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شود. به مدت 30 دقیقه آن را خنک کنید. با کمک چاقو، لبه های قالب را باز کنید تا کیک از آن به راحتی خارج شود.
4- برای سرو، در کاسه مایکروفر، 1/3 پیمانه خامه را در مایکروفر به مدت 30 تا 60 ثانیه گرم کنید. شکلات باقی مانده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. در آخر نیز بادام خرد شده روی آن بریزید.

 



:: برچسب‌ها: طرز تهیه کاستا تورته آلبالو،کاستا تورته آلبالو،طرز تهیه دسر کاستا تورته آلبالو،دسر ,
:: بازدید از این مطلب : 237
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

کیک کاکائویی

مواد لازم:

تخم مرغ : 2 عدد

کاکائو : 7 قاشق مربا خوری

کره : یک فنجان

آرد : 2 فنجان

ماست : یک فنجان

وانیل : به مقدار لازم

جوش شیرین : یک قاشق مربا خوری

شکر : 1/5 فنجان

آب جوش : یک فنجان

گردو خرد شده : نصف فنجان

طرز تهیه:

 تمام مواد را در کاسه می ریزیم ، آنگاه همه را با هم خوب مخلوط می کنیم ، سپس قالب های کوچک را چرب کرده خمیر را تا نصف قالبها پر می کنیم .قالب ها را در فر در دمای 375 درجه بمدت 20 دقیقه می گذاریم تا پخته شود ، بعد از طبخ آنها را از قالب بیرون می آوریم .می توانید به دلخواه روی کیک را با کرمهای گوناگون یا خامه تزئین نمائید.

 

طرز تهیه کیک کاکائویی نوع دوم:

کیک کاکائویی,کیک کاکائویی خوشمزه,کیک کاکائویی ساده

تهیه کیک کاکائویی

مواد لازم:

  • آرد: 5/2 لیوان
  • شکر: 2 لیوان
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • پودر کاکائو: دوسوم لیوان
  • وانیل:یک قاشق چای خوری
  • شیر: 125 میلی لیتر  (نصف لیوان)
  • ماست: نصف لیوان
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
  • آب جوش: نصف لیوان
  • روغن مایع: یک لیوان

طرز تهیه:

ابتدا روغن مایع، شکر، پودرکاکائو و وانیل را با همزن برقی خوب هم می زنیم ولی باید دقت کنیم که این مخلوط افزایش حجم ندارد.
 سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کرده و پس از اضافه کردن هرکدام 30 ثانیه مواد را هم می زنیم. در این مرحله آب جوش، ماست و شیر را به مواد اضافه کرده و با درجه کند همزن به هم می زنیم چون مایه شل می شود و ممکن است به اطراف بپاشد. وقتی ک مایعات مخلوط شدند آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم، ابتدا با درجه کند و سپس با درجه تند همزن مواد را به هم زده و وقتی یکدست شدند داخل قالب گرد 30 سانتی متری ریخته و به مدت 60 تا 75 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 185 درجه گرم کرد ه ایم، می پزیم. 

امیدواریم با تهیه این کیک کاکائویی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان



:: برچسب‌ها: کیک کاکائویی،طرز تهیه کیک کاکائویی،دستور پخت کیک کاکائویی ,
:: بازدید از این مطلب : 204
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1396 | نظرات ()