نوشته شده توسط : مهسا

 

کیک ژله ای یکی از انواع کیک های خوشمزه و با ظاهری جذاب برای مهمانی ها ی شما می باشد. کیک ژله ای به صورت ها ی مختلفی آماده می گردد که در این مطلب طرز تهیه کیک ژله ای با عنوان پوک کیک ژله ای را آماده کرده ایم.

انواع کیک ها به عنوان یک دسر فوق العاده در میان وعده های غذایی و البته در میهمانی ها، بسیار مورد استفاده و در عین حال خوشمزه می باشد. کیک ژله ای به دلیل شکل ظاهری جذاب که از وجود ژله ناشی می شود می تواند کیک دلخواه شما در میان انواع کیک ها گردد. در این مطلب به طرز تهیه کیک ژله ای می پردازیم.

کیک ژله ای

طرز تهیه کیک ژله ای انواع کیک آشپزی, شیرینی و کیک


طرز تهیه کیک ژله ای خوشمزه و خوش پخت

ژلاتین ماده ای پروتئینی می باشد که بدون قند و چربی است بنابراین جزء مواد غذایی مفید و سالم محسوب می گردد اما پودر های ژله ای که در بازار عرضه می شود حاوی شکر، رنگ های مصنوعی و اسانس می باشند. بنابراین از مصرف بیش از حد آن باید خودداری شود. کیک ژله ای معمولا به دو صورت پوک کیک ژله ای یا به صورت ساده که در آن ژله، روی کیک  یا به صورت مخلوط با خامه در وسط کیک قرا رمی گیرد، درست می  شود. در این مطلب دستور پخت کیک ژله ای را به صورت پوک کیک ژله ای، ارائه می دهیم تا تنوعی در میان کیک های دست پخت شما گردد.
مواد لازم جهت تهیه پوک کیک ژله ای:

    پودر آماده کیک: یک بسته
    پودر ژله: یک بسته
    خامه زده شده(برای تزیین): به مقدار دلخواه

طرز تهیه کیک ژله ای (پوک کیک ژله ای):
ابتدا با توجه به دستوری که در روی پودر آماده ی کیک می باشد، کیک ساده ی خود را آماده کنید (می توانید  به روش پخت کیک ساده بدون پودر آماده نیز کیک خود را درست نمایید). پس از اینکه کیک آماده شد، میگذاریم در دمای اتاق تا خنک شود ( به مدت پانزده الی بیست دقیقه کافیست). در این مدت پودر ژله ( می توانید از طعم و رنگ دلخواه خود استفاده کنید) را با توجه به دستور روی آن آماده می کنیم و می گذاریم در یخچال تا خنک شود.

طرز تهیه کیک ژله ای انواع کیک آشپزی, شیرینی و کیک

در این مرحله از طرز تهیه کیک ژله ای, روی کیک را به فاصله های متناسب سوراخ می کنیم، می توانید از چنگال یا چوب های مخصوص چینی ها استفاده نمایید(ته کیک سوراخ نشود) و ژله را روی سطح کیک پخش می کنیم. کیک را درون یخچال می گذاریم تا برای هفت ساعت یا بیشتر بماند و ژله درون کیک خود را بگیرد.

طرز تهیه کیک ژله ای انواع کیک آشپزی, شیرینی و کیک

و در هنگام سرو با خامه روی آن را تزیین می کنیم.

طرز تهیه کیک ژله ای انواع کیک آشپزی, شیرینی و کیک

امیدواریم این آموزش برای شما سودمند بوده باشد و با پخت کیک ژله ای در منزل، از طعم این کیک خوش مزه و زیبا، در کنار خانواده لذت ببرید.



:: برچسب‌ها: آموزش تهیه کیک ژله ای،تهیه کیک ژله ای،طرز تهیه کیک ژله ای، ,
:: بازدید از این مطلب : 458
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 

برای قالب زدن شیرینی حلقه های نارگیلی می تونید از قالب دونات یا در قوطی یا کاسه کوچک استفاده کنید. در بخش آموزش آشپزی با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی حلقه های نارگیلی :

 کره ۱۰۰ گرم 
پودر شکر  ۵۰ گرم 
 تخم مرغ  ۱ عدد
وانیلین  یک چهارم قاشق چایخوری 
پودر نارگیل ۴۰ گرم
آرد ۱۱۰ گرم
نمک ۱ پینچ

 

مواد لازم رویه (سس کارامل) :

 شیر عسلی  ۲۵۰ گرم
 کره  ۳۰ گرم
 شکر قهوه ای  ۲ قاشق سوپخوری
پودر نارگیل  یک و یک دوم پیمانه 

 

طرز تهیه شیرینی حلقه های نارگیلی :

کره و  پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه تخم مرغ و وانیلینرا بیفزائید و ۲ دقیقه دیگر مواد را هم بزنید.

حالا پودر نارگیل، آرد و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

اینک خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۲ ساعت در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر باز کنید.

با برشگر تو خالی به قطر ۵ سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی حلقه های نارگیلی را به مدت تقریبی  ۱۸-۲۰ دقیقه بپزید.

حالا روی شیرینی ها قدری سس کارامل بریزید و از مواد رویه رویش بگذارید.

 نحوه درست کردن شیرینی حلقه های نارگیلی,طرز تهیه شیرینی حلقه های نارگیلی

طرز تهیه مواد رویه:

شیر عسلی، کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.

قدری از این سس را کنار بگذارید و باقیمانده اش را با پودر نارگیل (مواد رویه) مخلوط کنید.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه شیرینی حلقه های نارگیلی، تهیه شیرینی حلقه های نارگیلی،شیرینی حلقه های نارگیلی، ,
:: بازدید از این مطلب : 274
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 

مواد لازم برای كيک خيس شكلاتی :

تخم مرغ  4 عدد 
شیر  1 ليوان 
روغن مايع  1 ليوان 
آرد   1 ليوان
وانيل 1 قاشق چایخوری
بكينگ پودر 1 قاشق مرباخوری
پودر كاكائو 3 قاشق غذاخوری
شكر 1 ليوان

 

برای سس:

شیر  2 ليوان 
 شکر 1 ليوان 
 روغن مايع  نصف ليوان
پودر كاكائو   2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی :

ابتدا سس كيک را آماده كرده مي گذاريم تا خنک شود شير، شكر و روغن مايع و پودر كاكائورا با هم مخلوط كرده خوب هم مي زنيم تا كاملا شكر حل شود بعد روی حرارت گذاشته هم می زنيم تا بجوش بياید از روی حرارت برداشته می گذاريم كنار تا كاملا خنک شود.

 

نحوه درست کردن كيک خيس شكلاتی,كيک خيس شكلاتی

طرز تهیه كيک خيس شكلاتی

تخم مرغ ها را همراه شكر و وانيل 5 دقيقه همزده تا كاملا كف كند بعد بتدريج روغن مايع و شير را اضافه مي كنيم بعد آرد را به همراه بكينگ پودر و پودر كاكائو، سه بار الک كرده و آرام آرام اضافه كرده و مخلوط می كنيم.

 

ته قالب كاغذ روغنی پهن كرده و مايع كيک را داخل قالب ريخته و در فر با درجه حرارت 180 به مدت 55 دقيقه قرار می دهيم بعد اينكه كيک پخت می گذاريم كمی خنک شود بعد سس را که از قبل آماده كرديم روی كيک ريخته و دوازده ساعت به آن استراحت داده و در يخچال قرار داده تا سس كاملا جذب كيک شود بعد سرو می كنيم.

 

نحوه درست کردن كيک خيس شكلاتی,كيک خيس شكلاتی

تکه برش خورده كيک خيس شكلاتی



:: برچسب‌ها: آموزش پخت کیک خیس،طرز پخت کیک خیس،طرز تهیه پخت کیک خیس، ,
:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 

 

تیرامیسو در اصل یک دسر ایتالیایی است، که اخیرا در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده است. مواد این دسر در مجموع ۱۳۵۰ کیلوکالری انرژی دارند و در صورت تقسیم آن میان ۴ نفر، به هر نفر ۳۳۵ کیلوکالری انرژی خواهدرسید. این دسر کالری فراوانی دارد بنابراین باید آن را محدود مصرف کنید تا دچار اضافه وزن و چاقی نشوید.

مواد لازم برای ۴ نفر

بیسکویت مخصوص تیرامیسو (بیسکوئیت لیدی فینگر یا کیک اسفنجی یا کیک شیفون)        ۲۰۰گرم/۵۲۰کیلوکالری

تخم مرغ                 ۳عدد/۳۰۰کیلوکالری

پنیر ماسکارپونه       ۲۵۰گرم/۴۰۰کیلوکالری

شکر                       ۴قاشق غذاخوری/۱۳۰کیلوکالری

قهوه تلخ                  ۴فنجان/۰کیلوکالری

پودرکاکائو                 به میزان دلخواه/۰کیلوکالری

 

طرز تهیه


زرده و سفیده را از هم جدا کنید و هر یک را در ظرف های جداگانه بریزید. شکر به زرده اضافه و با همزن برقی مخلوط کنید. البته ظرفی که این مخلوط در آن در حال آماده شدن است را در ظرفی که آب در آن در حال جوشیدن است، بگذارید و محتویات ظرف را ۱۰دقیقه با هم مخلوط کنید. از سوی دیگر، یک قاشق غذاخوری باقیمانده از شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه و با همزن آن را آنقدر هم بزنید تا کاملا حالت پفکی به خود بگیرد و با وارونه کردن ظرف بیرون نریزد. ماسکارپونه را به سفیده اضافه کنید و هم بزنید. سپس زرده را بیفزایید و مواد را با قاشق پلاستیکی بسیار نرم مخلوط کنید به طوری که پف سفیده از بین نرود. با این کار کرم تیرامیسو آماده شده است. بهتر است قبل از تهیه کرم این دسر، قهوه را دم کنید و بگذارید کمی خنک شود. حالا لیوان های کوتاه و دهان گشادی را بردارید و کف آنها کمی کرم تیرامیسو بریزید، سپس برای چند لحظه بیسکویت ها را در قهوه قرار دهید و بردارید و روی کرم قرار دهید. روی بیسکویت ها را با کرم بپوشانید و آنقدر این کار را تکرار کنید تا لیوان ها از نیمه شان پرتر شوند. در انتها روی مواد پودر کاکائو بپاشید و دسرها را ۴۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا برای سرو آماده شوند.

برای تزیین قسمت فوقانی این دسر، اغلب کاکائوی رنده شده، پودر کاکائو و حتی قهوه مناسب است.

 

 


:: برچسب‌ها: تیرامیسو،طرز تهیه تیرامیسو،تهیه تیرامیسو ,
:: بازدید از این مطلب : 269
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا
مواد لازم برای 30 عدد پنکیک کوچک:
سه چهارم لیوان (105 گرم) آرد
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
نصف قاشق مرباخوری دارچین آسیاب شده
1 بسته (250 گرم) پنیر "رکوتا"
150 گرم ماست 3 درصد چربی
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری (22 گرم) عسل
1 قاشق غذاخوری (15 گرم) ماست میوه ای یا مربا
1 قاشق غذا خوری (10 گرم) شکر
2 قاشق خوری روغن
1 قاشق چایخوری وانیل
ماست ساده یا میوه ای  یا مربا  برای سرو کردن
 
طرز تهیه:
آرد را الک کرده و بکینگ پودر و دارچین را به آن اضافه نموده کاملا مخلوط کنید.
در ظرف دیگری پنیر ریکوتا، ماست، تخم مرغ، عسل، ماست میوه ای، شکر، روغن و وانیل را با هم زن کاملا مخلوط کنید. مخلوط حاصل از آرد را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا یک نواخت شود.
تاوه را روی آتش ملایم بگذارید تا کاملا گرم شود.
 
دایره های کوچکی از مخلوط را با استفاده از قاشق یا بطری روی تاوه داغ سرخ کنید (بدون روغن) تا حباب های هوا روی آن ظاهر شوند؛ روی دوم را نیز برای یک دقیقه سرخ کنید.
به صورت گرم در کنار ماست و ماست میوه ای یا مربا صرف کنید.


:: برچسب‌ها: پن کیک پنیر و عسل،طرز تهیه پن کیک پنیر و عسل،تهیه پن کیک پنیر و عسل ,
:: بازدید از این مطلب : 123
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

کیک شکلاتی

مواد لازم:
500 گرم بیسکویت (از هر نوع از جمله پتی بور وانیلی، شکلاتی، اوریو و لوتوس)
نصف لیوان آب
یک قاشق غذا خوری نسکافه
سه چهارم لیوان شکلات تخته ای
سه چهارم لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری براندی
200 گرم کره

برای روکش:
100 میلی گرم خامه
100 گرم شکلات تلخ
اسمارتیز

طرز تهیه:
1. بیسکویت ها را در یک کاسه بزرگ خرد کنید
2. در یک قابلمه کوچک آب، نسکافه، شکلات، شکر و براندی را مخلوط کرده و به جوش بیاورید.
3. کره را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید تا کره کاملا آب شود.
4. مواد داخل قابلمه را روی بیسکویت های خرد شده ریخته و کاملا مخلوط کنید.
5. یک کاسه یا غالب گرد به حجم یک لیتر را با نایلون بپوشانید و مخلوط بیسکویت را در آن بریزید. مواد را فشار داده، صاف کنید و حداقل 4 ساعت یا از شب تا صبح در یخچال بگذارید.
6. کیک را از قالب درآورید.
7. برای تهیه روکش کیک خامه را در قابلمه کوچکی روی آتش ملایم حرارت دهید تا به جوش آید. آتش را خاموش کرده و شکلات را اضافه کنید تا آب شود. مخلوط را کنار بگذارید تا سرد شود.
8. کرم آماده شده را روی کیک بمالید و با اسمارتیز آن را تزئین نمایید.


:: برچسب‌ها: کیک شکلاتی،طرز تهیه کیک شکلاتی،تهیه کیک شکلاتی ,
:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

کیک بیسکوییتی دو رنگ

 

از کوچک و بزرگ کسی نیست که عاشق کیک بیسکوییتی نباشد، هست؟ اینجا با یک شیوه خاص که این کیک لذیذ را لذیذتر و هوس انگیزتر می کند آشنا شوید

مواد لازم برای قالبی به اندازه 20 در20:

دو و نیم لیوان شیر
200 گرم بیسکوییت شکلاتی
2 بسته خامه
2 بسته پودر آماده پودینگ وانیل
نصف لیوان پودر کاکائوی شیرین
 
برای روکش:
نصف لیوان خامه
150 گرم شکلات تلخ
 
طرز تهیه:
نصف لیوان شیر را در یک کاسه بریزید. بیسکوییت ها را در شیر زده و در غالب در کنار یکدیگر بچینید.
خامه، شیر و پودر پودینگ را با همزن بزنید تا سفت شود.
کرم آماده شده را به دو قسمت تقسیم کرده و یکی از آنها را با پودر کاکائو مخلوط کنید.
کرم سفید را روی بیسکوییت ها ریخته و سطح آن را صاف کنید. روی این کرم یک لایه دیگر از بیسکوییت ها بچینید. کرم شکلاتی را روی لایه دوم بیسکوییت ها ریخته و سطح آن را صاف کنید و روی کرم یک لایه دیگر بیسکوییت بچینید.
 
برای روکش:
نصف لیوان خامه را در یک دیگ کوچک گرم کنید تا به جوش بیاید. شعله را خاموش کرده و شکلات را اضافه کرده، مخلوط نمایید تا آب شود. کرم آماده شده را روی کیک ریخته و لااقل به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.
 
 نوش جان



:: برچسب‌ها: کیک بیسکوییتی دو رنگ،طرز تهیه کیک بیسکوییتی دو رنگ،دستور کیک بیسکوییتی دو رنگ ,
:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 

نان کرمدار، نان ساده ای است که می توانید در خانه درست کنید و برای وعده افطار آن را نوش جان کنید.

 

 

مواد لازم خمیر :

کره به دمای محیط رسیده  50 گرم 
 شکر 50 گرم 
 آب ولرم  100 میلی لیتر
 مایه خمیر فوری  7 گرم
تخم مرغ یک عدد
نمک یک چهارم قاشق چایخوری کمی سرپر
وانیل یک پینچ
آرد نان حدود 250 الی 270 گرم

 

مواد لازم کرم وانیلی :

 زرده تخم مرغ یک عدد 
شیر  125 میلی لیتر 
 اسانس وانیل  یک دوم قاشق چایخوری
 شکر 35 گرم 
آرد 10 گرم

 

 

مواد لازم رومال :

 تخم مرغ یک عدد 
 رنگ زرد زعفرانی (به دلخواه) یکی دو قطره 

 

طرز تهیه خمیر :

شکر، نمک، وانیل، مایه خمیر و 250 گرم از آرد را با قاشق خوب مخلوط نمایید. مرکز مواد را کمی گود نموده تخم مرغ و آب ولرم را اضافه کنید.

سپس مواد را مجدد هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کنند خمیر را حدود پنج دقیقه ورز دهید سپس کره را کم کم به خورد خمیر دهید و حدود ده دقیقه دیگر خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.

 

اگر احساس کردید خمیر شل است از آرد باقی مانده کم کم استفاده نمایید اما مراقب باشید با استفاده بیش از حد از آرد، خمیر را سفت نکنید.

 

کف و دیواره های یک کاسه بزرگ را به روغن مایع آغشته نمایید، خمیر را چانه کنید در کاسه بگذارید رویش را نیز با کمی روغن مایع چرب کنید سپس روی ظرف را با سلفون یا پارچه بپوشانید و حدود دو ساعت در فضایی نسبتا گرم قرار دهید تا ور آید و حجمش دو برابر شود.

 

پس از ورآمدن، دستتان را مشت کنید و پف خمیر را بگیرید سپس خمیر را در حد بیست ثانیه ورز دهید بعد به چانه هایی حدود 70 گرمی تقسیم کنید. روی چانه ها را با پارچه بپوشانید بعد از چانه اول شروع به فرم دادن کنید.

 

هر چانه را با وردنه به صورت مستطیلی به ابعاد 8 در 16 باز کنید به اندازه یک قاشق سوپخوری از کرم بردارید و در یکی از عرض های مستطیل به صورت نواری قرار دهید سپس از همان سمت خمیر را رول کنید.

 

کف سینی فر را با روغن جامد چرب نمایید و خمیرها را با فاصله از هم در سینی بچینید. روی آن ها را با پارچه بپوشانید و در فضای گرمی قرار دهید تا دوباره تغییر حجم دهند. سپس یک تخم مرغ کامل را با چنگال بزنید یکی دو قطره رنگ زرد زعفرانی اضافه نمایید و با قلم مو روی خمیر را رومال نمایید.

 

سینی را در فر از پیش گرم شده به دمای 190 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 10 الی 15 دقیقه قرار دهید در حدی که روی نان ها کاملا طلایی و سرخ شود.

 

طرز تهیه کرم وانیلی :

شیر را در ظرف مناسبی ریخته بر روی شعله ملایم قرار دهید تا داغ شود. زرده تخم مرغ را با شکر و آرد با قاشق هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند سپس کمی از شیر داغ به ترکیب تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید بعد مابقی شیر را نیز اضافه کنید و همه را با هم، هم بزنید و مجددا بر روی شعله برگردانید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید و کاملا غلیظ شود.

 

پس از آن که غلیظ شد از روی شعله بردارید به ظرف دیگری انتقال دهید و رویش پلاستیک فریزر بگذارید تا رویه نبندد و کاملا خنک شود، زمانی که کاملا خنک شد اسانس وانیل را بیفزایید و از کرم استفاده کنید.

 

نکته :

از آرد نان فانتزی استفاده کنید که می توانید از نانوایی های نان فانتزی تهیه کنید.

مایه خمیر فوری را می توانید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.

 

در برخی دستورها مایه خمیر ابتدا با آب ولرم یا شیر ولرم به همراه کمی شکر ترکیب می شود و عمل می آید و سپس به ترکیبات خمیر اضافه می شود اما در اینجا مستقیما به مواد خشک اضافه شده است و نتیجه در هر دو حالت یکی است و فرقی نمی کند از چه شیوه ای استفاده شود.

 

هنگام اضافه کردن کره به خمیر، خمیر کمی شل و چسبنده می شود اما پس از این که کل کره به خورد خمیر می رود و خمیر ورز می خورد حالت چسبندگی خمیر از بین می رود.

آب مورد استفاده در خمیرها باید ولرم باشد زیرا اگر داغ باشد خمیر بوی ترشیدگی می گیرد و اگر سرد باشد یا خمیر عمل نمی آید یا به سختی عمل می آید.



:: برچسب‌ها: طرز درست کردن نان کرمدار،درست کردن نان کرمدار،نان کرمدار، ,
:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

درست کردن مسقطی قالبی,طرز درست کردن مسقطی قالبی

طرز تهیه مسقطی قالبی

 مواد لازم برای مسقطی قالبی :

 

 نشاسته ذرت  1 قاشق غذاخوری سرپر
 نشاسته گل  1/3 لیوان
 شیر 3 لیوان 
 شکر  1 لیوان سرخالی
گلاب نصف لیوان
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم

 

طرز تهیه مسقطی قالبی :

تمام مواد به جز زعفران و پودر ژلاتین را در شیر سرد حل می کنیم و از صافی رد می کنیم تا گلوله نشود.

پودر ژلاتین را داخل چند قاشق آب سرد مخلوط کرده و بن ماری کرده تا شفاف شود.

مواد را روی حرارت قرار داده و مرتب هم می زنیم.

 

وقتی مواد غلیظ شد و به غلظت فرنی رسید ژلاتین و زعفران را اضافه میکنیم  تا سفت شود. قالب را کمی با کره چرب کرده و مواد را در قالب مناسب ریخته و با خلال پسته و بادام و یا ترافل تزئین می کنیم.

بعد از چند ساعت داخل یخچال مسقطی آماده می شود و به راحتی از قالب جدا می شود. 



:: برچسب‌ها: طرز تهیه مسقطی قالبی،تهیه مسقطی قالبی،مسقطی قالبی، ,
:: بازدید از این مطلب : 118
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 مرداد 1396 | نظرات ()