طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر
طرز تهیه کیک میوه ایِ بدون شکر
مخلوط میوه به این کیک طعم و مزه مطلوبی داده و نیز موجب شیرینی می شود، در نتیجه دیگر نیازی به اضافه نمودن شکر نیست.
مواد لازم برای کیک میوه ای بدون شکر :
کره سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده |
150 گرم |
آرد معمولی |
350 گرم |
بکینگ پودر |
2 قاشق چایخوری |
پودر ادویه مخلوط |
1 قاشق چایخوری |
برگه زردآلو خرد شده |
75 گرم |
خرمای خشک خرد شده |
75 گرم |
گیلاس شکری خرد شده |
75 گرم |
کشمش |
100 گرم |
شیر |
125 میلی لیتر |
تخم مرغ زده شده |
2 عدد |
پوست رنده شده پرتقال |
1 عدد |
آب پرتقال |
6 قاشق غذاخوری |
عسل |
3 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر :
قالب گرد 20 سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید.
کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.
زردآلو، خرما، گیلاس شیرین، کشمش را با شیر، تخم مرغ زده شده، پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید.
عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید.
کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت بپزد تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند.
قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.
توصیه سرآشپز:
جهت تنوع در نوع میوه کیک میوه ای، می توانید یک عدد موز رسیده پوره شده را جایگزین عسل نمایید.
:: برچسبها:
طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر،طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر،کیک میوه ای بدون شکر ,
:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0