نوشته شده توسط : مهسا
کاپ کیک شکم پر
,[categoriy]

 کاپ کیک شکم پر

 مواد لازم
تخم مرغ: سه عدد 
شکر: 002 گرم 
روغن مایع: یک پیمانه
شیر: یک پیمانه 
آرد: دو و نیم پیمانه 
پودر کاکائو: نصف پیمانه 
بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری 
وانیل: 1/8 قاشق چایخوری 
اسمارتیس: به میزان لازم 
خامه شیرین شده: به میزان لازم 
رنگ خوراکی دلخواه: به میزان لازم
طرز تهیه

آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را با همزن به مدت پنج دقیقه زده تا پف کند. روغن را اضافه کرده و فقط مخلوط می‌کنیم.(خیلی هم نمی‌زنیم) مخلوط آرد را با شیر به طور متناوب به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم. قالب‌های مافین را چرب کرده و درون آنها  کپسول  گذاشته و چرب می‌کنیم.

به گزارش آکاایران: از خمیر درون کپسول ریخته تا     آن پر شود. کپسول‌ها را در فر با حرارت 081 درجه سانتی‌گراد قرار داده تا به مدت 02 دقیقه بپزند، سپس اجازه داده تا خنک شوند. یک لایه نازک از روی هر کاپ کیک برداشته، داخل آن را کمی خالی کرده و با اسمارتیس درون آنها را پر می‌کنیم. لایه برداشته شده را روی آنها قرار داده و با خامه زده شده می‌پوشانیم. خامه را با رنگ‌های مختلف رنگی کرده، با ماسوره گل رز شکوفه زده و روی کاپ کیک‌ها را می‌پوشانیم.

نکات
خامه ای که روی کاپ کیک میمالیم، خیلی کم باشد تا از زیر گلها معلوم نباشد.


:: برچسب‌ها: کاپ کیک شکم پر،طرز تهیه کاپ کیک شکم پر، تهیه کاپ کیک شکم پر، ,
:: بازدید از این مطلب : 945
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 



 

طرز تهیه شكلات خرمـــایی , پخت شكلات خرمـــایی برای افطار

 


خرما یکی از خوراکی هایی است که روزه داران در ماه رمضان زیاد مصرف می کنند. شکلات خرمایی نیز یکی از محصولات متشکل از خرما است که دراین ماه نیز می تواند در مهمانی ها استفاده شود.

مواد لازم :


 خرمای بدون‌ هسته  یك پیمانه
 بیسكویت مادر  یك بسته
 گردو و پودر نارگیل  از هر کدام یك پیمانه
 گلاب  سه قاشق غذاخوری
 شكلات شیری (تخته‌ای سفید)  50 گرم


طرز تهیه :

خرما را با پودر بیسكویت و گردو خوب چرخ كنید. گلاب را به مواد اضافه و كمی ورز دهید. شكلات تخته‌ای سفید را رنده‌كرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد كه در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا كنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید. مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.

نكته :

1. به جای پودر نارگیل می‌توانید از كنجد استفاده كنید.

2. اگر خمیر شل بود كمی پودر بیسكویت اگر سفت بود كمی گلاب اضافه كنید.



:: برچسب‌ها: شكلات خرمـــایی ،طرز تهیه شكلات خرمـــایی ، تهیه شكلات خرمـــایی ، ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 



شیرینی شکلاتی مخصوص عید نوروز,پخت شیرینی شکلاتی مخصوص عید


با این شیرینی خانگی خوش مزه از میهمانان تان در ایام نوروز پذیرایی کنید.

مواد لازم :

 کره یا مارگارین 125 گرم
 نشاسته ذرت  2 قاشق سوپخوری
 آرد  110 گرم
 پودر قند 5 قاشق سوپخوری
 پودر کاکائو  2 قاشق سوپخوری
وانیل کمی


طرز تهیه :
اول از همه بگم من به جای کره یا مارگارین از روغن جامد استفاده کردم. البته روغنم از این مقدار یک قاشق بیشتر ریختم.
کره و پودر قند و وانیل را داخل کاسه می ریزیم و با همزن می زنیم تا نرم و حجم دار شود.


آرد و نشاسته ذرت و پودر کاکائو را روی بقیه مواد الک می کنیم و با همزن در حدی که مخلوط شوند مخلوط می کنیم.

 

خمیر را داخل قیف می ریزیم و روی سینی فر که کمی چرب کردیم شکوفه میزنیم و کمی پسته یا کنجد روی آن می ریزیم و می گذاریم داخل فر 175 درجه به مدت تقریبی 10 دقیقه.


البته این خمیرش یک کم سفت است من با این که یک قاشق روغن اضافه تر ریختم ولی باز هم سفت بود به نظرم می شود با قالب شیرینی هم قالب زد.
ولی مزه اش که خیلی خوشمزه بود مزه اش یک جورایی مثل شیرینی برنجی کاکائویی بود .



:: برچسب‌ها: شیرینی شکلاتی ،طرز تهیه شیرینی شکلاتی، تهیه شیرینی شکلاتی، ,
:: بازدید از این مطلب : 192
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 

 



 

خامه کیک , کرم پفی کیک

 

کرم پفی مخصوص تزئین کیک ها می باشد.

 

مواد لازم :

 

 

سفیده تخم مرغ

3 عدد

شکر

4/3 فنجان

نمک

مقداری

پودر وانیل خالص

4/1 قاشق چای خوری

آب

3/1 فنجان

 

 

 

طرز تهیه :

 

در کاسه ای تمام مواد را غیر از وانیل مخلوط کنید و روی قابلمه ای حاوی آب که در حال جوشیدن است قرار دهید. مرتب مواد را به هم بزنید تا شکر حل شود (در حدود 2 یا 3 دقیقه). مواد را در کاسه ای بزرگتر بریزید و با همزن برقی حدود 3 دقیقه با درجه متوسط بزنید تا مواد کمی سفت و براق شوند و فرم بگیرند. بعد سرعت را کمتر کنید و وانیل را اضافه نمایید. بلافاصله این رویه را استفاده کنید.



:: برچسب‌ها: کرم پفی مخصوص تزئین کیک ها،طرز تهیه کرم پفی مخصوص تزئین کیک ها ,
:: بازدید از این مطلب : 194
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 



 

 

 

کلمپه شیرینی مناسب عید نوروز

 

 

 

مواد لازم:

 

 

آرد یک کیلو
روغن جامد یا کره  400 الی 500 گرم
تخم مرغ  2 عدد
شکر  200 گرم
شیر به همراه کمی آب نصف لیوان
هل و وانیل به میزان لازم

 


مواد لازم : برای وسط کلمپه

 

 

خرمای بدون هسته  400 گرم
مغز گردوی خورد شده 200 گرم
هل، قلمفور و جوزهندی به میزان لازم
بادیون و زنجبیل  به میزان لازم
پودر پسته برای تزیین به میزان لازم

 


طرز تهیه :

 


ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد . این مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از آن مخلوط شیر و آب را بیا فزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید.

 


مواد داخل کلمپه را کاملا یکدست با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

 


به دو روش می توانید کلمپه را قالب زده و آماده کنید:

 


روش اول :
 خمیر را با وردنه روی سطحی صا ف پهن کرده و با ته فنجان یا لیوان به شکل دایره های هم اندازه در آورید و پس از آن که مواد خرمایی که به شکل گلوله های کوچک در آورده اید را وسط آن گذاشتید یک دایره ی خمیری را روی آن قرار داده و دور آن را ببندید و مثل خمیر قطا ب بپیچید.

 


روش دوم: خمیرها را با دست گلوله ای شکل کرده، کف دست پهن کنید و مواد خرما را وسط آن قرار داده و اطراف آن را ببندید و سپس با استفاده از قالبهای مخصوص کلمپه روی آن را قالب بزنید .

 

 

وقتی همه ی کلمپه ها پیچیده و آماده شدند آنها را داخل سینی فر چیده و در طبقه ی وسط و با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته و پس از پخته شدن روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و بگذارید سرد شده ، سپس نوش جان کنید.



:: برچسب‌ها: کلمپه شیرینی مناسب عید نوروز ،کلمپه،طرز تهیه شیرینی کلمپه ,
:: بازدید از این مطلب : 194
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 

 


درست کردن نوقا , شیرینی لوکا

نوقا یا لوکا نوعی شیرینی محلی است که در شهر تبریز محبوبیت دارد.

 

 

مواد لازم :

 

 نان ميکادو  2 ورق
شکر 450 گرم
گلوکز مایع 250 میلی لیتر
عسل یا شیره 125 ميلي ليتر
وانيل يک هشتم قاشق چايخوري
سفيده تخم مرغ 2 عدد
کره نرم 75 گرم
فندق بدون پوست و پسته 250 گرم

 

طرز تهيه شیرینی نوقا :

قالب مستطيل شکل 20×30 سانتی متری را چرب کنيد و يک ورق از نان ميکادو را کف قالب قرار داده کنار بگذاريد .

شکر ، گلوکز مایع، شيره و يا عسل را در ظرفی ريخته روی حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر حل شود . بعد از آن حرارت را کمی بالا برده تا مواد به جوش آيد .

اين مواد بايد حدود 5 دقيقه بدون اينکه هم بخورد بجوشد تا زماني که درجه حرارت سنج شما عدد 130 درجه سانتي گراد را نشان دهد.

قبل از اينکه مايع کاملا آماده شود سفيده تخم مرغ را با همزن برقی بزنيد تا فرم بگيرد . سپس شيره آماده را از روي حرارت برداشته به صورت يک نوار باريک به آرامي به سفيده اضافه کنيد . همچنان با همزن به زدن ادامه دهيد تا شيره کاملا جذب شده و مواد غليظ شود. به طوري که شکل خود را حفظ کند.

بعد از جذب شيره با سفيده ، کره نرم شده را اضافه کنيد و در نهايت فندق و پسته را مخلوط کنيد و در قالب آماده بريزيد و با سرعت مواد را با کاردک چرب داخل قالب ، پهن کنيد.

تکه ديگر نان ميکادو را روي مواد قرار داده کاملا فشار دهيد تا نان به مواد بچسبد . قالب را در دمای محيط قرار دهيد تا نوقا کاملا خنک شود. سپس شيرينی را با استفاده از يک چاقوی چرب برش دهيد و در ظرف بچينيد.

دقت و سرعت عمل در کار ، نکته اصلی در تهيه اين شيرينی است. همين طور بهتر است در تهيه اين شيريني از همزن کاسه دار استفاده کنيد. در صورت در دسترس نبودن دماسنج مي توانيد بعد از 5 دقيقه جوشيدن مايع به اندازه يک قطره از آن را داخل آب سرد بريزيد چنانچه بلافاصله فرم گرفت و شکننده شد مايع آماده است.



:: برچسب‌ها: شیرینی نوقا،طرز تهیه شیرینی نوقا،تهیه شیرینی نوقا، ,
:: بازدید از این مطلب : 194
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 



 

شیرینی کاکا , پخت شیرینی کاکا

 

کاکا نوعی کلوچه می باشد که مخصوص استان گیلان است.

 

مواد لازم :

 

آرد گندم

150 گرم (يك پيمانه)

كدو حلوايي پخته و له شده

يك پيمانه

تخم‌مرغ

يك عدد

شكر

نصف پيمانه

بيكينگ پودر

يك قاشق چايخوري

گلاب يا شير

نصف پيمانه

گردو خرد شده

در صورت تمايل نصف پيمانه

دارچين، هل و روغن

به ميزان لازم

 

 

طرز تهیه :

 

تمام مواد را باهم مخلوط كرده و مي‌‌گذاريم نيم ساعت بماند، سپس به شكل دلخواه (يا دايره‌هاي كوچك) درآورده، در روغن سرخ مي‌‌كنيم. در هنگام مصرف، مي‌‌توانيد كمي پودرقند و دارچين روي آن بپاشيد و با خلال پسته تزئين كنيد.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه شیرینی کاکا، تهیه شیرینی کاکا،شیرینی کاکا، ,
:: بازدید از این مطلب : 275
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

طرز تهیه شیرینی تر فوری 



نحوه درست کردن شیرینی های تر خانگی,پخت شیرینی های خانگی

این بار سه سوته یک شیرینی تر فوری درست کنید


همیشه فکر می کنیم درست کردن شیرینی تر هم سخت است و هم زمان بر. در صورتی که این طور نیست. بعضی از شیرینی های تر را به راحتی و با زمان کم می توانید در خانه هم درست کنید.


مواد لازم برای شیرینی تر فوری :

 پودینگ شکلاتی 1 بسته
 بیسکویت ساده وانیلی  2 بسته
 بیسکویت کاکائویی  2 بسته
 پودر نارگیل برای تزئین  کمی


طرز تهیه شیرینی تر شکلاتی :
پودینگ شکلاتی را مطابق دستور روی بسته‌بندی آماده کنید اما در یخچال قرار ندهید.
ظرفی با حداقل عمق 3 سانتی متر انتخاب کنید و یک لایه بیسکویت ساده کف آن بچینید. سپس روی آنها را با پودینگ کاملا بپوشانید.


ردیف بعدی را بیسکویت کاکائویی بچینید و مجددا با لایه‌ای از پودینگ روی آنها را بپوشانید. به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد شما تمام شود.
روی آخرین لایه را با پودینگ بپوشانید. سپس ظرف را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.


بعد از این مدت شیرینی را برش بدهید و در ظرف مورد نظرخود بچینید. در صورت تمایل روی آن را با پودرنارگیل تزئین کنید.

فوت و فن درست کردن شیرینی تر فوری :
* برای اینکه شیرینی شما به راحتی و در اشکال زیبا برش بخورد هر ردیف از بیسکویت‌ها را خلاف جهت ردیف قبلی بچینید، یعنی یک ردیف عمودی و یک ردیف افقی. درست مثل چیدمان لازانیا.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه شیرینی تر فوری ،تهیه شیرینی تر فوری ،شیرینی تر فوری ، ,
:: بازدید از این مطلب : 168
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

طرز تهیه شیرینی کاسترد بی تخم مرغ 



شیرینی کاسترد بی تخم مرغ,طرز تهیه شیرینی کاسترد بی تخم مرغ


شیرینی کاسترد در طرز تهیه اش تخم مرغ ندارد و بسیار مناسب است برای کسانی که به تخم مرغ حساسیت دارند و عاشق شیرینی هستند .

آماده سازی : 30 دقیقه  
پخت : 20 دقیقه  

مواد لازم جهت تهیه شیرینی کاسترد بی تخم مرغ برای 5 نفر :

 کره 300 گرم
شکر 1 پیمانه
 وانیل 1 قاشق چای خوری
 پودر کاستارد  1 پیمانه
آرد 2 و 1/2 پیمانه

طرز تهیه شیرینی کاسترد بی تخم مرغ :
فر را روی حرارت 180 درجه قرار می دهیم و سینی فر را چرب می کنیم.

آرد و کاسترد و شکر پودری را الک می کنیم ، کره و وانیل را اضافه و خمیر را با دست مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و مناسب بدست بیاد.

مراقب باشید خمیر و زیاد ورز ندهید تا به روغن نیفتد که شیرینی شما خراب می شود .

به مدت نیم الی یک ساعت در یخچال گذاشته و بعد قالب زده (می توانید با دست توپی درست کرده و در سینی فر چرب شده قرار داده و با چنگال روی آن فشار داده تا شیار دار شود ) در فر به مدت 15-20 دقیقه قرار می دهیم.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه شیرینی کاسترد بی تخم مرغ،تهیه شیرینی کاسترد بی تخم مرغ،شیرینی کاسترد بی تخم مرغ، ,
:: بازدید از این مطلب : 180
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهسا

 

طرز تهیه کلوچه رولتی

 



کلوچه رولتی,درست کردن کلوچه رولتی


کلوچه رولتی عصرانه ای بسیار خوشمزه همراه با چای است که میتوانید درست کنید و در کنار خانواده میل کنید .

آماده سازی : 60 دقیقه  
پخت : 15 دقیقه


مواد لازم جهت تهیه کلوچه رولتی برای 8 نفر :

آرد  3 پیمانه
 خمیر مایه  1 قاشق غذا خوری
 شکر  2 قاشق غذا خوری
 شیر خشک  1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
کنجد 2 قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
روغن مایع 3/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
آب ولرم 1/2 پیمانه
ماست 1 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه کلوچه رولتی :
این مواد را نیز باهمزن خوب مخلوط کرده و کم کم روی مخلوط آرد بریزید . با دست مخلوط را زیرورو کنید البته نه خیلی زیاد در حدی که مواد با هم مخلوط شود.

مواد را پوشانده در جای گرم به مدت یک ساعت قرار دهید.

خمیر را با وردنه پهن کرده و خرمای چرخ کرده که با کمی کره ذوب شده و هل پودری مخلوط شده را در یک طرف خمیر باز شده قرار می دهیم روی خرما می توانید گردو یا پسته خرد شده بریزید سپس خمیر را به صورت رولی بپیچید روی رول را تخم مرغ بمالید و کمی کنجد بپاشید.

سپس تکه تکه کرده و در سینی فر با فاصله بچینید و با حرارت 160به مدت 15 الی 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا آماده خوردن شود.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه کلوچه رولتی،کلوچه رولتی،تهیه کلوچه رولتی ,
:: بازدید از این مطلب : 158
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1396 | نظرات ()