طرز تهیه حلوای زنجبیل مجلسی دو رنگ و خوشمزه
حلوای زنجبیل، قوای جنسی تان را افزایش می دهد
زنجبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است. زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست میآید. در این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیل را به شما آموزش داده ایم.
حلوا زنجبیلی را می توانید برای سفره های افطار در ماه رمضان تهیه نمایید این حلوا باعث افزایش قند خون می شود و هم چنین تقویت کننده معده و ضد نفخ می باشد. در این بخش از آشپزی طرز تهیه حلوای زنجبیلی را با بهترین روش مشاهده کردید که امیدواریم از تهیه این نوع حلوا در منزل نهایت لذت را ببرید.
مواد لازم برای حلوای زنجفیل :
آرد |
۷۰۰ گرم |
روغن جامد |
۲۰۰ گرم |
کره |
۱۵۰ گرم |
پودر شکر |
۳۵۰ گرم |
پودر زنجبیل |
۳ قاشق سوپخوری |
پودر هل |
۱ قاشق سوپخوری |
پودر قند و پودر کاکائو |
به مقدار کافی برای تزئین |
طرز تهیه حلوای زنجفیل :
ابتدا آرد را در تابهی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و آن را تفت دهید تا خامی آرد از بین برود.
حالا آرد را الک کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید، روغن و کره را بیفزائید.
دوباره آن را تفت دهید تا قدری رنگش تغییر کند. اینک از روی حرارت بردارید.
کمی که از داغی افتاد، پودر شکر، زنجبیل و هل را اضافه کنید و کاملاً مخلوط نمائید.
سپس مایه را در یک سینی به اندازهی تقریبی ۲۰×۳۰ سانتیمتر بریزید و خوب فشرده سازید.
آن گاه به شکل دلخواه برش دهید و با پودر قند و پودر کاکائو، تزئین کنید.
نکاتی برای تهیه حلوای زنجبیلی
۱.می توانید در طرز تهیه این نوع حلوا از زعفران نیز استفاده کنید.
۲. حلوای زنجبیلی را می توانید با شکلات ذوب شده به زیبایی تزیین کنید.
۳. برای این که از تفت خوردن آرد مطمئن شوید می توانید بعد از ۶۰ دقیقه چند قاشق آب را در درون ظرفی بریزید و سپس مقداری آرد سرخ شده را در داخل آب قرار دهید اگر در اطراف خمیر حباب هایی تشکیل شد و یا از آرد صداهایی به گوش رسید نشانه این است که آرد سرخ شده است.
۴. حلوای زنجبیلی را می توانید به عنوان دسر در مهمانی ها و مجالس خود سرو کنید.
:: برچسبها:
طرز تهیه حلوای زنجبیل مجلسی دو رنگ و خوشمزه، تهیه حلوای زنجبیل مجلسی دو رنگ و خوشمزه، طرز تهیه حلوای زنجبیل مجلسی ,
:: بازدید از این مطلب : 1107
|
امتیاز مطلب : 123
|
تعداد امتیازدهندگان : 25
|
مجموع امتیاز : 25